Het boek om al uw uitvaartwensen overzichtelijk in vast te leggen!

De Wens

€15,50

Gratis verzending!

'De Wens’ is bedoeld als hulpmiddel voor alle nabestaanden die al dan niet plotseling worden geconfronteerd met allerlei praktische zaken rondom de uitvaart. Op het moment zelf is men vaak overmand door verdriet en weet men niet waar te zoeken in het huis van de overledene of weet men zich juist dan niet meer te herinneren of er bijvoorbeeld een Donorverklaring - voorheen Donorcodicil - is afgegeven.

BESTEL NU!
Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Afmetingen: 30,3 x 23,3 x 0,8 cm
Aantal pagina's: 46 pagina's
ISBN: 9789082680201

Enkele onderwerpen die ter sprake komen
  • De keuze, begraven of cremeren, wel of niet een afscheidsdienst in de kerk en de wensen m.b.t. de condoleance
  • Uitvaartverzekering en levensverzekering
  • Erfrecht
  • De muziekkeuze, waardevolle spullen, adressen en notities
  • 3 interviews met mooie mensen in de uitvaartbranche
Ook te verkrijgen bij

Bol.com
Bruna.nl
Paagman.nl

Over het boek

Volgens een oude wijsheid hoef je beloftes die je doet aan een sterfbed niet na te komen. Het is alleen mooi als het wel zou kunnen. Maar wat als je niet weet wat iemand eigenlijk wil. Begraven of cremeren?
Wel of geen bloemen? En wat was toch die muziek waar papa altijd naar luisterde?
Zelfs als een overlijden niet onverwachts komt, valt het regelen van een uitvaart op je rauwe dak. Het komt maar zelden voor dat iemand een draaiboek heeft liggen waar alle wensen in zijn opgenomen. Menig familieruzie is ontketend door onenigheid over een uitvaart.
Dat kan voorkomen worden door dit doe-boek, waarin alle uitvaartwensen overzichtelijk worden vastgelegd. Erfrecht, doneren aan de wetenschap, verzekeringen; alles komt aan bod in het rijk geïllustreerde doe-boek.
‘De Wens’ kan in alle rust en privacy worden ingevuld. Naast praktische informatie als een donorverklaring, begraven of cremeren, wel of geen advertentie in de krant en een adressenlijst is er voldoende ruimte ingeruimd voor bijzonderheden.
Je kunt natuurlijk in de loop van je leven van ideeën en wensen veranderen. Daarom hierbij het advies: vul het Wensboek in met potlood.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

KvK nummer: 68322747